Tarieven

Tarieven & vergoedingen

Kennismaking

Voor aanvang van het traject starten we met een kennismakingsgesprek van 45-60 minuten. Hierin bespreken we wat je wilt bereiken en hoe het traject je dichter bij jouw doelen kan brengen. Dit kennismakingsgesprek is ook bedoeld om te kijken of het klikt met je coach en of je het gevoel hebt bij ons in goede handen te zijn. Aan de kennismaking zijn geen kosten verbonden.

Vergoeding Vitaal en Burn-out

Bij onze Vitaal en Burn-out trajecten kan de begeleiding gedeeltelijk worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Begeleiding door onze therapeuten kan onder meer behandelingen oefentherapie Cesar en vaktherapie Psychomotorische therapie bevatten. Deze therapie wordt vergoed vanuit de rubriek fysiotherapie/oefentherapie, houdt hier rekening mee als je ook fysiotherapie volgt.

Oefentherapie

De (psychosomatische) oefentherapie reikt je nieuwe en verrijkende mogelijkheden aan om je fysieke en mentale klachten positief te beïnvloeden en de oorzaken van ongezonde stress aan te pakken. De oefentherapie richt zich op het herstel van het verstoorde evenwicht tussen spanning en ontspanning en het versterken van de persoonlijke kracht en kwaliteit.

Vaktherapie (PMT)

Vaktherapie (PMT) is een vorm van hulpverlening voor mensen met psychische of psycho-sociale problemen. De Vaktherapie richt zich op beweging, en op ervaring en beleving van het lichaam met als doel problemen weg te nemen, te verminderen of ermee te leren omgaan.

Basis GGZ

Intraverte Reset heeft geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Afhankelijk van de polis die je hebt afgesloten, krijg je de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Een restitutiepolis vergoedt alle kosten, een naturapolis vergoedt doorgaans 60 tot 80% van de kosten. Meer informatie over de tarieven Basis GGZ.

Vergoeding loopbaan

Bij loopbaantrajecten als oriëntatie, onderzoek, re-integratie en outplacement is vaak de werkgever bereid de kosten van de coaching te vergoeden. Op basis van het kennismakingsgesprek wordt er een offerte opgemaakt voor jouw werkgever. Vind je het lastig om hierover zelf met je werkgever in gesprek te gaan? Laat het ons dan weten, wij ondersteunen je hier graag in.

Overzicht van de tarieven

Kennismakingsgesprek vrijblijvend
Eenmalige trajectkosten € 50,00 incl. BTW
Particulier coaching consult (per uur) € 90,00 incl. BTW
Zakelijk coaching consult (per uur) € 110,00 excl. BTW
Niet nagekomen afspraken

In geval je verhinderd bent voor een gemaakte afspraak dien je dit tenminste 24 uur van te voren aan te geven aan je coach. Indien niet tijdig is afgemeld ontvang je een nota van 35 euro.